Ο ισχυρότερος σύμμαχος της ασφάλειας!


Ο απόλυτος έλεγχος των καύσεων!


Ο ειδικός στη μεταφορά, διανομή, κατανάλωση!

peppas ltd
 

 

Επίσημος Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος & Επισκευαστής των Γερμανικών Οίκων

dungs peppas
bee
medenus gas
actaris systems
schuck
secty electronics
earthquake
schutz

 

 

 
 
dungs/ peppas
 
Gas Booster Station
gas booster station

 

 

Η εταιρεία μας ως επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επισκευαστής των Γερμανικών οίκων που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες των Βαλκανίων είναι εξουσιοδοτημένη παρά των κατασκευαστριών αυτών εταιριών, αλλά και έναντι των τεχνικών νομοθεσιών, να σχεδιάζει, να κατασκευάζει Systems Engineering - Turn Key Systems , δοκιμασμένους ρυθμιστικούς - μετρητικούς σταθμούς (Gas Pressure Regulating and Measuring Systems ) και ολοκληρωμένα Gas Safety & Control Trains DUNGS, σε κάθε μέγεθος για cogeneration plants , gas engines και για όλους τους τύπους των θερμοτεχνικών εφαρμογών στην βιομηχανία.

 

 

Προτείνουμε και εφαρμόζουμε ειδικές λύσεις για Βιομηχανικές Θερμοτεχνικές Παραγωγικές διαδικασίες άμεσης και έμμεσης καύσης σε όλα τα μεγέθη, όπως Σταθμούς Συμπαραγωγής ηλεκτρικής, θερμικής, ψυκτικής ενέργειας με ΜΕΚ ή αεριοστροβίλους, βιομηχανίες παραγωγής γυαλιού, κεραμικών, υφασμάτων, αλουμινίου, λοιπών μετάλλων, Χημική βιομηχανία, βιομηχανία τροφίμων, χαρτιού, θερμοκηπίων, process περιβαντολογικών τεχνολογιών, συστήματα μετάκαυσης, που είναι εγκατεστημένα άλλωστε και υποστηρίζουν την παγκόσμια βιομηχανία.

 

 

gas trains

 

Τα προαναφερθέντα συστήματα, παραδίδονται 100% δοκιμασμένα με τους απαραίτητους ελέγχους στεγανότητας, X - ray κατόπιν ζητήσεως του πελάτη, συνοδευόμενα από τις οδηγίες εγκαταστάσεως, χρήσεως και λειτουργίας σε ηλεκτρονική μορφή( CD - ROM ). Τα παραπάνω συστήματα, κατόπιν της παραδόσεως, δυνάμεθα να τα εγκαθιστούμε, να τα θέτουμε σε λειτουργία, να αναλαμβάνουμε υπηρεσίες συντηρήσεως για στεγανότητα και λειτουργία, ως και υπηρεσίες εξειδικευμένης εκπαιδεύσεως προς τους πελάτες μας.

 

 

 

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποιες προτεινόμενες λύσεις από την εταιρεία μας:

Gas Safety & Control Train
Gas Pressure Reduction Station
Safety Station with by-pass
Measuring Station with by-pass
Gas Pressure Regulating, Measuring & Safety System
Safety & Measuring Station with by-pass
High Pressure Applications
Gas Engines and CHP
dungs gas systems peppas

 

Κάθε Gas System είναι μοναδιαίο κομμάτι!

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με Gas Control, Measurement and Safety Systems (GRMS), χρησιμοποιείστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Αγγλική Έκδοση

Γερμανική Έκδοση

 

dungs gas trains peppas
Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας να σας προτείνει λύσεις για την εφαρμογή σας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε Gas Safety, Measuring & Control Trains, Stations παραδομένα είτε προκατασκευασμένα είτε σε loose parts.

 

 

 

dungs gas trains

 

dungs gas systems

 

 

Συμπληρώσετε και αποστείλετε τη σχετική φόρμα για να προβούμε σε διαστασιολόγηση και προσφορά.